21
jul

CultuurCaravaan gaat rijden

Cultuur is van en voor ons allemaal. Daarom gaan we in onze gemeente ook gezamenlijk de cultuurvisie bepalen.

Welke cultuurvormen, cultuuractiviteiten en cultuurfaciliteiten vinden we belangrijk? We willen dit met elkaar uitvinden en daarna samen keuzes maken. Daarvoor laten we de CultuurCaravaan langs vele stopplaatsen in de gemeente rijden.  Stap in en haak aan! Om zo met elkaar te denken, praten, kiezen en doen. Met als resultaat dat we gezamenlijk de cultuurmogelijkheden gaan bieden die we graag willen hebben. 

De CultuurCaravaan gaat vanaf 14 september rijden en trekt eerst een maand lang door de gemeente. Om met u en met zoveel mogelijk andere inwoners het gesprek aan te knopen over cultuur. We ondersteunen dit online via de website www.cultuurcaravaan.nl, die onderdeel is van Hellendoorningesprek.nl.

In een festivalweek in januari komen alle ideeën, wensen en overdenkingen samen. Daar is ook de gelegenheid om een idee of voorstel te presenteren, in welke vorm dan ook. Een grote groep inwoners - misschien u ook? -  beslist vervolgens via een bepaalde methode met welke voorstellen we aan de slag gaan. 

Dit zijn de grote lijnen. Hoe het precies wordt, bepaalt u mee. Maar dat kan alleen, als u mee doet! Dus haak aan! Cultuur maken we samen!
Meer details volgen, blijft u deze pagina vooral in de gaten houden. Elders op deze site kunt u uw ideeën en oproepen ook nu al kwijt. Terug naar overzicht