Hoe wilt u geïnformeerd worden door de gemeente?

Via de Huis aan huis krant, Facebook, folders, brieven of moet het heel anders? We horen graag wat uw voorkeur is. Hiervoor hebben we een korte enquête opgesteld die u binnen 5 minuten kunt invullen. Laat het ons weten! Dan gaan we ermee aan de slag om informatie over de gemeente op een zo goed mogelijke manier met u delen. Als u meedoet maakt u bovendien kans op een ZINiN-cadeaubon!

Over de communicatie van de gemeente.

De gemeente Hellendoorn probeert u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van wat er speelt in uw gemeente. Dat doen we op allerlei manieren: via persberichten naar de lokale en regionale media, digitale nieuwsbrieven, folders, informatieavonden, social media kanalen, de gemeentelijke website en via de gemeentelijke pagina’s ‘Op de hoogte’ in het huis-aan-huisblad Hellendoorn Journaal.

Past onze manier van communiceren nog wel bij u?

Wellicht leest u het Hellendoorn Journaal niet, of u zoekt informatie vooral via internet, of wilt u op geheel andere manier door de gemeente geïnformeerd worden. We onderzoeken daarom van tijd tot tijd waar u de gemeentelijke informatie verwacht te vinden en wat u vindt van die informatie. Om die reden hebben wij een korte enquête gemaakt. Met de uitkomsten van de enquête gaan we aan de slag om u zo goed mogelijk te blijven bedienen met informatie.


Doet u ook mee aan het onderzoek?

Het communicatieonderzoek is het derde onderwerp waarover we met u in gesprek willen. Uw deelname is dan ook waardevol. 

Hoe meedoen? Start de enquête en vul hem in. Als u al eerder heeft meegedaan en zich toen heeft aangemeld, kunt u meteen beginnen. Zo niet, dan meldt u zich eerst aan (dat gaat heel snel), en dan kunt u van start. Het invullen van het onderzoek duurt hooguit vijf minuten. 

  • U kunt tot eind september deze enquête online de invullen. Het invullen duurt hooguit 5 minuten.


Nog niet geregistreerd maar u wilt wel meepraten over de communicatie van de gemeente?

Door u aan te melden kunt u meepraten. U ontvangt gelijk na invullen van het aanmeldformulier de gegevens om in te loggen. Via deze website houden we u ook op de hoogte over de uitkomsten en de nieuwe aanpak.